torsdag 18 februari 2016

Sjuk och Funktionell Fys program

Idag åkte jag till jobbet och höll mitt vattengymnastikprogram. Hade en helt annan röst än jag brukade (väldigt hes) och kände mig inte så kry efter det, så jag bestämde mig för att ringa in mig sjuk. Lite tråkigt då jag även har mitt Funktionell Fys på kvällen och det är en av de roligaste sakerna i veckan. SMS:ade ut till deltagarna att det var inställt, men att om de ville kunde komma och köra ett pass som jag hade gjort åt dem. Vet inte hur många som tog chansen, men här får ni se hur programmet de fick såg ut.Segt att inte ha tränat på en vecka, men så är det ibland. Blir hemma från jobbet imorgon. Tänkte passa på att kolla på lite filmer från mina 3D-funktionsutbildningar och så blir det nog att kolla på kvällens avsnitt av Ninja Warrior Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar