tisdag 5 maj 2009

Dåligt med träning

Trots ledighet sedan torsdag eftermiddag, blev det bara ett träningspass under ledigheten.

Gick ner till Njoy för att styrketräna, men istället gjorde jag klart mitt nya Aerobic bas som jag skall ha på konventet i Växjö. Fick möjlighet att testa en del av det på startgympa-gruppen igår. Det var sista gången och jag fick en present (pesentkort på Åhlens). De är för gulliga.

Tog faktiskt med mig Reha-swingen så att de fick testa det också.

Det var även sista gången på boxen, vilket kändes lite tråkigt eftersom vi nu lägger ner den gruppen eftersom det varit för få deltagare.

På core-passet fick även de testa Reha-swingen (liknande Flexi-bar). När du använder Reha-swingen så skapas det vibrationer i kroppen som gör att du måste aktivera de mindre stabiliserande musklerna. Det blir faktiskt svettigare än man tror. De flesta fick igång den rätt bra. När jag själv började använda den så upplevde jag det rätt så svårt att få igång den, så jag är imponerad av de som fattar det direkt. Fastnar mer och mer för Swing-bar träningen. Nyttig träning för min axel är det också.

Innan lunch idag hade jag en grupp med invandrare. Vi körde ett boll-pass. Testade att lägga in lite parövningar, men det blev lite för svårt, eftersom de inte förstår allt som man säger. Man märker verkligen hur mycket de muntliga instruktionerna gör :)

Trevlig träningsvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar