söndag 31 maj 2009

Beach 2009

I morse bestämde jag mig för att det är dags att börja tänka på beach 2009. Lite sent kanske :)

Började med att låta Hanna ta ett kort så att jag kan se mina resultat. Sedan vägde och mätte jag mig. Startvikten är 71,1 kg och fettprocenten var 15,5 %. Använde min Omron BF-500 som använder Bio-impedans för att ta fram fett%. I och med att den mäter från fötter till händer så får jag för mig att den är hyfsat exakt även om det inte är som en Bodpod mätning.

Hade värden nedskrivna från 2005 som jag jämförde med. Även om jag väger mindre nu, så tror jag att jag hade mer muskler då om jag kollar på mina mått. Men det skall jag ändra på nu :)
Skall testa mina egna teorier på hur man kan gå ner i vikt utan att tappa muskelmassa.
Kommer att minska ner på kolhydraterna, äta mer protein och äta mycket av det bra fettet.


Idag var vi ute hos Hannas föräldrars sommarstuga. Kanonfint väder och jag låg mest och solade samtidigt som jag läste vidare i min bok(Athletic body in motion), som för övrigt är riktigt bra.

Hann också träna ett kort pass med de två kettlebells (16 och 20 kg) som jag hade med mig. Tränade rygg (se bild), triceps och bröst.

Förra helgen så tog Hannas bror Martin lite bilder på mig med träningsredskap, nere på bryggan. Nu fick jag dessa på ett minneskort. Här kommer några av dem
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar