lördag 30 maj 2009

Träning

Det känns som om jag har kommit igång med min egen träning denna vecka. Känns riktigt bra. Nu skall jag bara komma igång med kosten också :)

I måndags hade jag min core-klass på jobbet.

I tisdags blev höll jag ett riktigt hårt core-pass för Markbyggarna. Dessutom gick jag på Andy´s box-pass på Njoy. Hann med lite styrketräning för biceps och rygg.

På onsdagen så åkte jag till Njoy och värmde upp ca 20 min på cykeln. Passade samtidigt på att läsa något kapitel i boken "Athletic Body In Balance" av Gray Cook, som verkar vara en riktigt bra bok om coreträning (har hunnit 5 kapitel). Sedan blev det styrketräning för triceps, axlar och bröst.

På torsdagen så skulle jag bara hålla mitt boxpass, men 25 min i 6 så pratade jag med Emma som skulle hålla Bodyjam på Njoy. Hon var sjuk och på 25 min så hann jag slänga i mig lite middag och cykla iväg till gymmet. Har gjort ett Aerobicbas-pass till konventet i Växjö som jag skall på i augusti. Har aldig kört det som en klass, men nu fick det bli en improviserad premiär. La på lite snurrar och höfter så att det blev ett medelpass istället. Tyckte själv att det blev rätt bra, med tanke på omständigheterna. Hörde inte så mycket kommentarer efteråt, men jag tror deltagarna var nöjda, trots att det inte blev BodyJam. Hur som helst så var det riktigt roligt att leda lite aerobics igen. Får hoppas att det blir fler möjligheter under sommaren till det. Som tur var så var det jämna par på box-klassen, så jag slapp vara med själv :)

Igår, fredag så tog jag ut min friskvårdtimma på jobbet. Tycker att det är perfekt att läsa samtidigt som jag värmer upp. Känner mig väldigt effektiv då:) Blev ca 15 min cykel. Tränade biceps, bröst, rygg och på djupa knäböj. Måste öka upp min rörlighet i vaden. Kan inte köra knäböjen utan att höja upp hälarna eller ha en motvikt i händerna. Kom på att jag inte valde den bästa dagen att morgonträna, eftersom det det skulle lagas en vattenläcka och det därför inte fanns något varmvatten. Men som den viking man är så hoppade man glatt in i duschen ändå och tog en lång avslappnande kalldusch .... NOT (gick fort in och ut med lite intvålning emelllan)

Igår kväll åkte vi hem till mina föräldrar och jag lagade en för tidig morsdagsmiddag. Blev lövbiffar fyllda med vitlöksost och till det fick de fullkorns couscous och sallad. Blev riktigt bra.

Har också hunnit gå in på PTonthenet och läst och lyssnat på lite intressanta artiklar.

Hoppas hinna träna igen idag.

Ha en trevlig helg


http://www.fitnessbutiker.se/ - Länkar till butiker och annat inom träning.
http://www.traningsshoppa.se/ - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
http://www.xtraining.se/ - Gruppträning, uthyrning av träningsredskap, anordnar träningsevent. Finns i Örebro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar