söndag 26 april 2009

Kostym

Igår var var vi bl.a. på stan och letade kostym till mig. Vi skall på bröllop senar i vår.

Hittade en riktigt snygg kostym på Dressman. När vi sedan letade vidare efter en snygg väst och slips så kom vi till MQ. Därinne fick jag även testa en snygg kostym. Den var faktiskt billigare än den på dressman och så fick man skjorta och slips med på köpet. Däremot behövdes den läggas upp i ärmar och ben, så där blir det en lite kostnad. Köpte den också. Skall nu testa båda hemma och jämföra vilken som blir snyggast. Tror att jag kommer tycka att den från Dressman är snyggast, men den blir rätt mycket dyrare tillsammans med väst, slips och skjorta.
Svårt att avgöra hur mycket priset skall få styra. I och med att det är så sällan man köper kostym så kan det kanske vara värt att välja det man tycker är snyggast trots att det kostar lite mer.

Senare på kvällen gick vi förbi Micke och Frida. De håller på att renovera sitt hus. Kul att se vad de har hittat på. Det rum de var klara med var riktigt snygga. Man blir lite avis eftersom dessutom ligger väldigt bra. Jag lekte lite med deras son Ludde. Det var roligt. De flesta barn tycker att det är rätt kul att snurra volter och som gammal gymnstiktränare så måste man ju bara lära dem lite. Det var riktigt trevligt och de bjöd på vin. Vi kom väl hem vid 1.30.

Nu på morgonen så kollade jag på Robinsson och Talang (finns ju på tv 4:as hemsida).

Sedan har det mest blivit att sitta med papper, bokföring och deklaration. Inte så himla roligt. Hoppas jag hinner iväg och träna lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar