onsdag 27 maj 2009

Sommarstuge träning


I torsdags var vi ute i sambons föräldrars sommarstuga. Kanonfint väder!
Tog med mig några kettlebells, reha-swings och en balanskudde. Hennes bror Martin var med och vi körde ett tufft pass med parövningar och kettlebell. Tyvärr kom myggen efter ett tag och vi tröttnade.

Sedan blev det tyvärr inte så mycket mer träning den helgen :(
På lördagen var vi på bröllop. Det var väldigt trevligt och i bröllopspresent fick de en balansboll, yogamatta och två böcker (Kom i form med balansboll och Energiyoga). Balansbollen slog vi in upplåst:) Inte många som kunde gissa vad det var, trots formen.


Igår så gick jag på box på Njoy. Var över ett år sedan jag själv gick på ett boxpass. Var lite försiktig med min axel, men det var kul och jag fick några nya idéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar