söndag 31 maj 2009

Micke fyllde år

Igår så åkte jag till Njoy för att träna vid 14.15-tiden. Började med att försöka förbättra utlärningen på Aerobic bas passet som uppvärmning. När jag hållit på ett tag så ser jag att de släckt ner utanför och får då reda på att de stänger 15.00. De hade visst bytt tider för ett bra tag sedan. Så mycket koll har jag :)
Åkte hem och bar ned två kettlebells till parken nedanför oss. Hann träna ca 20 min (Biceps, svingar och pressar), innan jag skulle iväg till stadsparken. Det var en gratisfestival, med olika band som spelade. Hannas jobbarkompis man skulle nämligen spela så jag mötte upp Hanna och hennes kompis Emma där. Deras band heter Meadows ever bleeding var riktigt bra.

Senare på kvällen åkte vi över till vår kompis Micke (och hans fru Frida) och firade hans födelsedag. Vi åt gott och pratade massor. Vi var som vanligt sist därifrån och gick väl och la oss vid 02.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar