söndag 24 augusti 2008

Nikekonvent - Here I Am Tour - Frescatihallen Stockholm

Igår så var jag på Nike´s träningskonvent i Stockholm.

Jag var enda killen på detta konvent. Lite konstigt då ungefär hälften av instruktörerna var killar.

Hade egentligen tänkt gå på Gymnastikförbundets konvent i Eriksdalsbadet. Men de två klasserna jag ville gå mest på var fulla. Magnus Ringbergs Functional Moves fick jag ändå testa på Nike´s event och Coreboard får jag väl ta in på mitt eget konvent Aeroflow.

Hur som helst så började det hela rätt tidigt (incheckning 07.45). Tur att vi bodde hos sambons kompis i Stockholm.

Vi började med Per Markusens stepklass. Rätt krånglig koregrafi, men när den väl satt så var den väldigt kul.

Afro med Anna Kullman var nästa klass. Enkla rörelser till mycket trummor. Rolig klass, men jag tog det lugnt efter halva klassen. Har ju kört forxaklasser tre dagar i rad och så skulle man ju orka hela dagen.

Mixed Challenge med Petter Ehrwall. Vi visste inte riktigt vad det skulle bli. Det blev ett tufft styrkepass där man jobbade två och två. Konstigt nog så höll jag på att bli ensam, men snälla (och starka visade det sig) Mikaela ställde upp som partner. Började med att vi skulle gå upp och ner på en step-bräda med den andre på ryggen. Tur att Mikaela var stark. Svettigt, Jobbigt och mycket roligt.Core/Stretch med Maria Olofsson. Maria har en väldigt bra utstrålning, men tyvärr gav inte passet så mycket nya idéer.

Efter lunchen så var det dags för Street med Bianca Fernström. Kul pass men jag var lite för trött i huvudet så jag tog det lugnt efter halva passet. Bianca var väldigt jordnära och hade mycket skön attityd.

Nu var det dags för dagens höjdpunkt. Funktionell träning med Magnus Ringberg. Tycker att han är så bra och ödmjuk. Hoppas jag kan få honom till mitt konvent i Örebro. Fick massor av nya idéer.Sedan var det dags för dansaerobic med Niklas Liljesand. Väldigt rolig koreografi. Har aldrig gått på pass för Niklas, men kommer lätt göra det igen om jag får chansen.

Sist ut var Monika Björn med Yoga. Skönt pass som var väldigt dynamsisk. Lite annorlunda upplägg där man körde en lång serie övningar på både höger och vänster sida.

Sammanfattningsvis så kan man säga att det var en väldigt lyckad dag.

Någon mer som var där?

Fitnessbutiker.se - Länkar till butiker och annat inom träning.
Traningsshoppa.se - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
Xtraining.se - Gruppträning, uthyrning av träningsredskap, anordnar träningsevent. Finns i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar