söndag 24 augusti 2008

Forza

I veckan så var har jag varit ute på en liten Forza-turné.

Forza är en gruppträningsform där man gör olika serier med trävärd (ej mot varandra). Man kan likna det vid Aerobic eller Bodycombat, fast med träsvärd. Man lägger vikten vid kraft och fokus. Tanken är att passet skall vara relativt enkelt och att man utmannar sig själv genom att hela tiden förbättra sin egen teknik.

I onsdags var jag på Njoy i Västerås och instruerade ett forzapass. Tyvärr så hade nog inte annonsering fungerar helt perfekt. Bara 10 personer som kom, men de flesta tyckte att det var riktigt roligt. Kan nog också vara så att man inte vågar prova något som man inte är helt säker på vad det är.

I torsdags körde jag en klass på Njoy i Örebro. Där var det bättre uppslutning. Drygt 20 personer kom och testade och responsen på passet var också här god.

I fredags så var det Njoy i Täby som fick besök. Det kom 12 st personer. Men med tanke på att det var fredag eftermiddag och att de egentligen inte har några pass då i vanliga fall, så var det bra uppslutning tycker jag. Många av dem stannade kvar och pratade efter passet och alla var övernes om att det var ett roligt pass de testat.

Nästa helg åker jag till Njoy i Karlstad. De har öppet hus och jag skall först
köra forzapasset och en kvart efter det så blir det en Aerobicdansklass.


"Keep on Training"


Fitnessbutiker.se - Länkar till butiker och annat inom träning.
Traningsshoppa.se - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
xtraining.se - Gruppträning för företag och föreningar. Även uthyrning av träningsredskap och vi anordnar träningsevent.

1 kommentar:

  1. Vet du om Forza finns i Stockholm? Jag har letat....
    /Anna

    SvaraRadera