tisdag 26 augusti 2008

Lättgympa

Idag var det rätt lugnt på jobbet. Hade rygg-/lättgympa idag. Kom tyvärr inte så många på det heller. Det var första passet för hösten. Måste dock lära mig att det jag tycker är enkelt, visst inte är det för alla. Hade lagt in en snurr åt sidan i en riktigt lugn låt (Han tog av sig sin kavaj) och en av deltagarna bara ställde sig och kollade. Hon försökte inte ens trots att den sekvensen kom två gånger. Hoppas att det var att hon blir yr eller något, men då borde man väl tala om efteråt varför man inte gjorde övningen.

Nu är tvätten nästan klar. Helt sjukt att nästan all tvätt är min. Men det blir ju så när man tränar mycket och dessutom blir svettig på jobbet.Fitnessbutiker.se - Länkar till butiker och annat inom träning.
Traningsshoppa.se - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
Xtraining.se - Gruppträning, uthyrning av träningsredskap, anordnar träningsevent. Finns i Örebro.

2 kommentarer:

  1. Du ser ut att ha kommit igång riktigt fint med bloggen!! :) Ett superbra tips är att registrera bloggen på rssping (http://rssping.ricercar.se/), så pingar den bloggen automatiskt på några av de populäraste pingsajterna.
    Nyligen.se är också bra att vara med på och att sätta "etiketter" på sina inlägg så att de kan komma med på knuff.se. Det låter kanske lite virrigt, men om du går in på nyligen.se så kan du läsa mer där och förstår säkert! :)
    Kul med ännu en träningsblogg att följa! :)

    SvaraRadera