tisdag 4 oktober 2016

Pannbiffar

Dottern är lite sjuk och då blir det VAB.

Dock åkte jag och tog mina pass igår kväll. På båda passen använde jag lätta hantlar (1-4 kg), men även jag fick en bra träning då jag använde stora hävarmar och ibland tog jag båda hantlarna i samma hand. På Funktionell Fys fick de även köra en cirkelstyrka 4x25 s per starion) som bestod av 4 olika stationer. Varje varv bytte jag övningar.
Redskapen var ViPR, slamballs, kettlebells och Junglegym XT (typ TRX).
Dock var jag lite trött då jag inte sov så många timmar natten till måndagen så jag hoppade över min egen träning.

Fördelen med att Vabba är att man har tid att laga mat så till lunchen lagade jag och dottern pannbiffar. Till det blev det ris och grönsaker.

Detta hade jag i pannbiffsmeten
Ca 1 kg Nötfärs
3 ägg
2 lökar
Lite grädde
Lite fiberhusk
Ca 150 g fetaost
Sakt, svartpeppar, cayennepeppar och kryddpeppar.


Började med att hacka lök och fetaost. Detta stekte jag i stekpannan. Tog löken försr och slängde i osten på slutet. Blandade ihop det med resterande ingredienser och stekte sedan pannbiffarna så att de fick färg. Sedan körde jag dem vidare i ugben på 200 grader (varmluft) i ca 10-15 min. 
Både jag ich dottern tyckte de blev goda. Nu bär jag skrev inlägget kom jag på att jag brukar ha i pressad vitlök också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar