lördag 1 oktober 2016

Barbara


Idag åkte jag till Crossfit Smedjan.
De hade lagt ut två veckors träningsupplägg och jag läste på fel lördag och trodde jag skulle få köra.

2min arbete/station, 1min vila. Gå HÅRT! 

På alla intervaller…
1: 100m Shuttleruns
2: Boll till box
3: Burpee-pullups
4: Stående släddrag
5: Ski erg
6: Armhävningar
7: Assaultbike
8: T2B/Situps
9: Rodd
10: Hantelryck
11: Manmakers 2×12/16kg
12: Bar MU / Pullups / Ringrodd

Men "tyvärr" blev det inga roliga redskap utan vi fick köra ett klassiskt crossfitpass. Det är ju ett sådant pass som jag kan köra själv på gymnet, så lite besviken blev jag, men det var ändå rätt roligt att köra det

Barbara
5 varv med exakt 3 min mellan varven
20 pull-up
30 armhävningar
40 situps
50 benböj (airsquat)

Första varvet körde jag obrutet, men på de nästföljande bröt jag ner franförallt armhävningarna, men även pull-ups.
De två första varven kändes relativt lätta (vilket man ser på tiderna), men sedan blev det tyngre och tyngre.

Jag körde med en egen klocka för att se mina tider per varv, men på själva vilan kollade jag på timern i salen. Hela woden tog ca 34 min och 30 s. Det är rätt mycket långsammare än mitt rekord på denna wod som är 31 min 30 s.

De första två varven låg på 3 min 34 s resp 4 min 9 s. Resterande varv låg på strax under 5 min.


Det var ganska jobbigt på slutet, men jag har vsrit med om att jag blivit mycket tröttare förut. Tyvärr började jag få lite huvudvärk och må lite illa efter passet. Vänster hamstrings/säte och ljumskarna började krampa rätt ordentligt när jsg kon hem. Det släppte lite när jag tog en varm dush, men jag var tvungen att lägga mig och vila i sängen ca 40 min innan jag kände mig bra igen. Vet inte om det beror på sviter av tröningsresan då jag tränade rätt mycket och sov lite lite.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar