lördag 22 oktober 2016

Lyxig helg med Spa och träning

Igår åkte vi till Lysekil till min svåger och bjöds på god middag lagad av deras 3 barn. Efter varje rätt fick man bedömma rätten som på TV- programmet "Halv åtta hos mig".

Idag åkte jag och min fru till Vann Spa medans svågern och hans familj agerade barnvakt tills imorgon.

Vi kom lite tidigt, men som tur var så var rummet klart så vi fick ändå checka in direkt. Vi tog en liten powernapp och satte oss sedan nere i loungedelen och pratade om ett kommande projekt (kommer mer om det om någon vecka).


Sedan var det dags för 2 h i spadelen. Det var riktigt mysigt och förutom den stora polen fanns det ett gäng mindre pooler med olika teman. Testade alla utom ispoolen för där kom jag bara 2 trappsteg ned. Vi låg också och slappade i en av bastuna.


De hade fiskmanekyr och jag var riktigt sugen på att prova, men besinnade mig


Efter det smet jag iväg till gymmet. Det var ett riktigt bra gym för att vara ett hotell/spa.


Värmde upp med 
Ca 4 min SkiErg
4 min roddmaskin

3 varv
6-8 Bicepscurl med 2x14 kg
16/ ben Enbens knäböj på bräda (4 riktningar med fria benet) med 20 kg
8-10 Enhands axelpress 20 kg


Facebokade lite mellan övningarna så det vsr inget supertempo

Avslutade med
10-8-6-4-2 av
Pull-up
Pushpress 40 kg skivstång
Boxhopp 60 cm
Min tid 5 min 10 s

Sedan blev det lite rörlighetsövningar medans jag skrev detta inlägg.

Vid 19.00 ikväll är det dags för en tvårätters spamiddag.

Livet är härligare än vanligt ibland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar