torsdag 3 november 2016

Gymägare


Den senaste tiden har jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen och att få till min egen träning.

Och nu kan jag berätta vad detta beror på.
Jag har tagit över ett gym!!!! 
Det känns helt overkligt, men det har varit en dröm sedan länge. Superroligt, men också väldigt läskigt att lämna en fast anställning för att bli egen företagare.

Gymmet som jag tar över är som ett fräscht crossfitgym. Dvs fokuset är på klasser med ca 16 deltagare med crossfitinspirerad träning. Vi har två salar och en liten open-gymdel. Dessutom kör vi cirkelpass med massor av roliga redskap som t.ex. battlerope, ringar, prowlers, slamballs, equalizer, däck, rip-trainer, släggor och aquabags. Nu tar jag också med mig lite fler roliga redskap son gummibandslöpningsband och ViPR.
Det heter Xplore Fitness Träningscenter och finns i Örebro i närheten av motorvägen (nära Lek och buslandet).
Det stora problemet är att det inte är så många som känner till att stället finns. Så min utmaning kommer bli att få folk att komma och testa för jag vet att den träning vi erbjuder är bra och precis vad de flesta behöver. Om det är någon av er läsare som har några bra marknadsföringsidéer så får ni gärna t

Förutom att driva gymmet och hålla pass kommer jag att ha massager och personlig träning.

Igår körde jag första passet med medlemmarna. Det blev ett cirkelpass med en del för dem nya redskap och övningar. Tror att både jag och medlemmarna tyckte det var riktigt roligt.

Idag åkte jag och höll lunchpasset och de fick köra massor av övningar med slamballs och så avslutade vi med Crossfitwoden Lucky Seven

7 min AMRAP
7 Boxhopp
7 Svingar
7 Burpees2 kommentarer:

  1. Häftigt med ditt eget gym! Ser fräscht och fint ut

    SvaraRadera
  2. Grattis! Kul med eget gym! Behöver du hjälp med utrustning så tveka inte att kontakta oss på Gymleco! Info@fitnesstrade.se, www.gymleco.com eller 08 - 500 052 08 :)

    SvaraRadera