tisdag 21 oktober 2008

Inspirationsdag

I torsdags så åkte jag till Karlstad och höll två uppskattade klasser på deras tjejkväll.
Först var det en fullsatt CoreBoll-klass följt av en svettig Forza-klass.
Det blev ett genrep på den CoreBoll-klass som jag på lördagen skulle hålla i Vadstena.

Dessutom fick jag min nya videokamera på torsdagen så jag tog med den och filmade CoreBoll-klassen (glömde sätta på den på Forza-klassen). Det blev efter mycket funderande en Canon HF-100.

Slutet av veckan gick åt till att försöka bränna ner hemsidan med videofilmer och övningsbanker.
Det fungerade bra på datorn, men när jag brände över de på CD, så fungerade ingen av filmerna.
Men på lördag natt (00.30) så tror jag att jag kom på en lösning på problemet. Sedan var det bara att börja bränna 15 kopior, så när klockan var 03.30 gick jag och la mig, för att sedan gå upp 06.30 för att åka och hålla inspirationsdagen i Vadstena.
Jag tycker att jag gjorde ett riktigt bra jobb där, men vi får väl se när svaren på utvärderingen kommer. De fick köra 3 klasser (Core, CoreBoll och CoreCirkel) och så pratade jag drygt en timme om mitt sätt att se på passupplägg.
Lyckades sedan med konsstycket att glömma kvar min jacka med både nycklar och plånbok i Vadstena. Klantigt värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar