tisdag 9 september 2008

Aeroflow mini

Oj nu var det ett tag sedan jag bloggade. I fredags fick veta att jag har en lokal klar till mitt konvent i november (aeroflow-mini), så i helgen var det dags att skaffa fram instruktörer och fixa till hemsidan. Har hittat ledare till 10 av 12 pass och hoppas få svar på de sista imorgon.
Han också gå på ett medelpass på Friskis o Svettis. Det var OK, men inte mera.

Idag var det min sena kväll på jobbet. Idag var det i varje fall 8 st på boxpasset, så det var betydligt roligare att köra än förra veckan då de bara var 4 st.

Jag var också och kollade på de Kettlebellsen som jag skall köpa in och även sälja. De var jättefina och hade ett gummiskydd runt kulan. Blir kanonbra för gruppträning. Har inte sett några andra som har det i sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar