söndag 14 september 2008

Academy Konvent

Har hittat den sista ledaren till konventet. Tina Nilsson från Örebro Universitets IF. Se hela schemat på http://www.mini.aeroflow.se/.

Igår var jag på konvent i Täby. Det var Academy som arrangerade det.
Jag åkte med Kristina från Njoy i Örebro.

Jag körde följande klasser.
1. Workshop - "Kettlebells för styrke- och Personlig träning" med Karin Hedman - Borde kanske fattat att man bara skulle gå igenom grunderna i Kettlebells, så det var inget nytt alls. Karin var dock bra. Ångrar att jag inte gick på Let´s Jive med Annika Sjö.

2. Kettlebellpass med Karin Hedman - Ett bra pass, men jag tyckte nog att det var lite väl mycket statisk mageträning i slutet. Men fick lite nya idée till mina egna pass.

Lunch: Pastasallad med Kyckling. Smakade bra. Passade även på att köpa en aerobicskiva.

3. CardioMoves med anna Munther - Var lite tveksam till att gå på detta pass. Stod att det var enkla rörelser till olika muskstilar. För basic kan ju bli lite tråkigt. Jag ångrar inte en sekund att jag körde det passet. Det var superkul och Anna hade en härlig energi och utstrålning. Var faktiskt det bästa passet under dagen. Funderar starkt på att ta hit Anna från Varberg i vår när jag kör det stora Aeroflow-konventet.

4. Core 30 min med Anna Munther - Helt OK core-pass, men gav inte så mycket nya idéer.
Ville inte köra 30 min spinning (vilket var tanken) så jag hoppade in på Annika´s Let´s Samba. Hängde med hyfsat bra trots att jag missade halva passet. Det var ett helt OK pass.

5. Dagen avslutades med Oscar Nilsson´s Dance Aerobic. Det var ett riktigt bra pass och jag är imponerad hur han lyckades hålla humöret och energin uppe på deltagarna trots att det var dagens sista pass.

Summering: En riktigt rolig dag. Cardio Moves och Dance Aerobicen med Oscar var bäst. Hade gärna gått på Eva Björketuns box-klasser. De brukar vara så bra. Men vågade inte för problemen med min axel. ´Hade varit kul att gå på Jari´s workshop i Flowin, Let´s Jive, testat på yoga props (med redskap) och även Yoga Rocket. Men man kan ju inte gå på allt.

Fitnessbutiker.se - Länkar till butiker och annat inom träning.
Traningsshoppa.se - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
Xtraining.se - Gruppträning, uthyrning av träningsredskap, anordnar träningsevent. Finns i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar