torsdag 4 september 2008

Aerobic Dans

Ikväll blir det Aerobic dans på Hagabadet i Örebro. Jag körde klasser på Hagabadet för några år sedan. Var faktiskt en tjej som gått på min klass som ringde till mig härom veckan och sa att de ville att jag skulle komma tillbaka och köra aerobic där igen. Alltid kul att höra, men nu tar företaget rätt mycket tid.

Hoppas jag snart får klart med om jag kan hyra Rockrullarnas lokal till Aeroflow-konventen. Svårt att leta fram bra ledare innnan man vet vilket datum det blir.

Det verkar som om Njoy var nöjd med min Forza-turné. De vill att jag kör 4 st klasser till i Örebro under hösten. Dessutom vill de att jag skall köra en Kettlebellklass på en fredag.
Kul när det rullar på med uppdrag.

En liten rolig länk för er som styrketränar. En RM-kalkylator som räknar ut hur mycket du kan lyfta med tanke på 1 RM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar