onsdag 18 augusti 2021

Jobbig wod

Skönt att ha börjat jobba igen. Att ha semester med 3 små barn är roligt, men kräver betydligt mer än att jobba. Hade tänkt träna på jobbet både i måndags och igår, men det var alldeles för mycket att göra. Hann dock köra 3 varv med 6 kcal airbike, 6 pull-up och 6/arm pushpress med 20 kg hantel igår. I måndags blev det hemmaträning med pull-up och enhandspressar medans jag kollade på serien Nova Vita (tycker den är riktigt bra), så lite träning har det blivit.

Idag hoppade jag in på lunchpasset som Malin hade. Kul, men jobbigt pass! Första delen gick riktigt bra. På andra delen började jag på RX vikten 45 kg, men jag märkte av att jag inte tränar så ofta, så efter första varvet gick jag ner till 40 kg och då kom jag igenom alla fyra varven, men det gick inte snabbt (tror det var 28 min när jag kört dessa delar. När rodd och burpees kom för andra gången så orkade jag inte hålla uppe tempot i framförallt burpees då mina armar var väldigt sega, så jag fick ihop 6-8 burpees innan jag behövde vila. Var väldigt sugen på att köra sista delen så avbröt tredje delen efter 4 min och hann då köra ett varv och 3 böj på sista delen. Tog dock ned vikten på stången till 37.5 kg för att orka.

Väldigt skönt att få till ett ordentligt pass!


Kändes verkligen att ja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar