måndag 2 augusti 2021

Besök på Noraboxen

Är på canpingsemester i Nora några dagar och idag smet jag ifrån familjen på eftermiddagen och körde ett pass på Noraboxen. Det var en av ägarna Helena som höll i passet och hennes man Mats som också driver boxen var med och körde. Under och efter passet snackade jag en hel del med Mats vilket var väldigt trevligt.

Efter uppvärmningen på passet så skulle vi försöka köra en så tung viktad pull-up som möjligt med max 6 försök. Vi hade 20 minuter på oss. Började med att hänga på mig 12 kg extra, men slutade tillslut på 20 kg extra men då saknades det några cm för att få hakan över stången.

Sedan var det dags för dagens lite flåsigare del. Övningarna känner man igen från Fran, dvs thrusters och pull-up

Upplägget var att på 7 min hinna så många rep som möjligt i en stege där man höjde med 3 reps efter varje varv.

Dvs 3 thrusters - 3 pull-up - 6 thrusters - 6 pull-up osv.

RX vikten på skivstången för herrar var 42.5 kg. I och med att det var ett tag sedan jag tränade så minskade jag till 37.5 kg.

Jag hann till 15 theusters och 8 pull-up. Blev lite besviken på mig arr jag delade up de sista trusterna på 5:or. Med facit i hand skulle jag nog kunnat kört en 8:a och en 7:a istället och då kanske jag hade fixat 15 pull-up som var mitt mål. Men jag blir lätt bekväm och pressar mig inte så mycket som jag kan nu för tiden.

Hur som helst ett kul pass, nen framförallt kul att prata med Mats.

Tyvärr blev det inga bilder då jag var tvungen att lämna mobilen i husvagnen så att barnen skulle ha tillgång till internet (jag delar det från mobilen).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar