söndag 11 juli 2021

Tappar tid utan träning

 Idag på campingen (har med mig 16 och 20 kg kettlebell och ett gäng gumiband) körde jag kettlebellwoden som jag körde för ca 1 månad sedan.

Amrap med 16 kg kettlebell

21-15-9

Höga svingar

Vä snatch

Hö snatch

Gobletsquat

Vä axelpressar (strikta)

Hö axelpressar

Då blev min tid 9.50 min, men idag blev den ”bara” 12 min 10 sek., dvs drygt 2 min långsammare. Framförallt var det att jag inte orkade att jag inte kunde köra obrutna pressar. De senaste veckornas träningsuppehåll gör sig påmint.

Tamken var att efter denna wod köra några set med lite rodd med Gummiband och pressar med 20 kg kb. Hann ett set innan dottern som jag campar med var uttråkad och ville lära sig spela RISK. Det är ju också kul så träningen fick avslutas. Men lite svettig blev jag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar