onsdag 27 september 2017

Hoppade med på ena passet idag

Idag körde jag två lunchpass och ett kvällspass på Xplore Fitness. På det andra lunchpasset var det bara 3 st deltagare så då passade jag på att köra lite själv också, även om jag inte var med på allt.

De fick bl.a. köra

3 varv av

3 min
3 Burpees
6 Boxhopp
9 Svingar

90 s vila

3 min
3 Pull-up
6 Armhävningar
9 Wallball

90 s vila


4 kommentarer:

 1. Hej! :)
  Har läst din blogg nu ett tag och jag gillar den verkligen! :)
  Kolla gärna in min blogg också, det finns mycket värdefull information om träning och hälsa.
  www.fitlive.info

  SvaraRadera
 2. Trying to toning up no one is very busy. Zenna Dewan Tatum confirmed that losing her baby weight, along with the calf rises and lungs, her little girl holds her little girl for 45 minutes. Sheer genius!
  http://www.simplehealthtips.co/2019/03/celebrity-weight-loss-tips-that-are.html

  SvaraRadera
 3. Vars har denna blogg tagit vägen? Slutat skriva?

  SvaraRadera