fredag 22 september 2017

Äntligen ett inlägg


Inläggen kommer inte så tätt nu för tiden. Augusti och början på september har varit en bra tid med mycket nya medlemmar på mitt gym Xplore Fitness. Dock väldigt mycket att göra så då har bloggandet fått stå tillbaka.
Får fortfarande inte till så mycket träning som jag vill och jag har under en längre tid haft problem med höger axel. Även om jag nog vet vad jag bör göra så har jag börjat gå hos en sjukgymnast som jag gillar (Lars-Olov Forss på Citykliniken). Han har hittat en hel del obalanser och stelheter som han behandlat. Han menar att en del av problematiken med axeln sitter i nacken så han har maipulerat med den. Har också gett mig lite rehabövningar som jag försökt göra varje dag (men har tyvärr prioriterat bort dem då och då)

Idag blev det rehabövningar och lite ViPR-övningar

Sedan 
600 m rodd
30 armhävningar
400 m rodd
20 armhävningar
200 m rodd
10 armhävningar
Min tid 8 min 5 sek

Avslutade med 2 set 
6 enarms bröstpress i dragmaskin
8 enarms rodd i dragmaskin

2 kommentarer: