söndag 8 januari 2017

Lyckat träningskonvent!

Idag körde jag mitt första träningskonvent på Xplore Fitness i Örebro.
Det blev ett riktigt lyckat Event!

Själv höll jag 3D-fys, ViPR, Box och 3D-Core och tycker att alla passen blev riktigt bra!

Andra pass på schemat var kettlebellyoga, soma moves, cirkelfys och 3D-mobility.

Förutom mina egna instrutörer hade jag Frida Ekholm (Actic Örebro), Maria Karlbom Andersson (3D-tränare från Västeås), Maria Palmroth  (PT Örebro)och Maria Rizell Hegg (Yogastark/Örebro Yoga) med som instrultörer.

Maten tog vi från Pauluns Deli i Saluhallen som snart byter namn och utökar sitt sortiment.
Det var en rikgtigt bra pastasallad med kyckling!

2 kommentarer:

 1. Alltid velat prova det gymmet i Örebro. Hur stort är det? Brukar det vara mycket folk vid senare tider? mvh
  V.K. http://deffa.nu

  SvaraRadera
 2. Vi har två stor träningssalar och en gymdel.
  De flesta medlemmar kör gruppträningspassen så det är inte så jättemycket folk då det inte är pass.
  Vi har mycket skivstänger, kettlebells och funktionella redskap. Du är välkommen att komma och provträna gratis. Ring eller messa mig innan då det är ett gym med nyckeltagg som gör att medlemmar kan träna mellan 05.00-24.00, så är jag inte på plats kommer du inte in. 070-3882559

  SvaraRadera